استاندار کردستان از رویکرد رئیس سازمان صمت در استان انتقاد کرد و گفت: رویه برخورد و معطلی سرمایهگذاران برای دریافت زمین و تسهیلات ویژه سرمایهگذاری، جای ایراد دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، اسماعیل زارعیکوشا صبح امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، خطاب به رئیس سازمان صمت، با تاکید بر اینکه بهجای طرح مشکلات زمین، کمبود اعتبار و اهلیتسنجی سرمایهگذار، مباحث کارشناسی برای تائید مصوبه مطرح شود اظهار داشت: اگر آب منطقهای با طرح تولیدی سرامیک مخالفت کرده، چرا این پرونده را به این جلسه نیاوردهاید؟
وی با انتقاد از رئیس سازمان صمت کردستان گفت: درخواست برگزاری این جلسه با هدف تصویب ملزومات چندین پرونده کردید، اینکه دستگاه تخصصی آب منطقهای از روند و جریان پرونده واحد تولیدی مطلع نیست، جای ایراد دارد. این روند را در سال آینده اصلاح کنید، به هیچ وجه این روال را قبول ندارم.
استاندار کردستان تصریح کرد: اگر قرار است اهلیت سرمایهگذار تایید شود، باید زمینه و نیازمندیهای سرمایهگذاری همچون زمین و آب و ... تامین شود نه اینکه یک پرونده را چندین ماه عقب میاندازید که قیمت پرداخت زمین از 27 میلیارد تومان به 138 میلیارد تومان افزایش یابد، تکلیف سرمایهگذاران را روشن کنید.
وی با بیان اینکه با درخواست سازمان صنایع کوچک مبنی بر اعمال 10درصدی تخفیف در اختصاص قیمت زمین را مشروط به رفع مشکلات و تامین آب مصوب میکنیم، افزود: اگرچه اهلیتسنجی سرمایهگذار ضرورت دارد اما نباید که در جلسه کارگروه تسهیل، درباره تامین یا عدم تامین آب صحبت شود. باید مشکلات قبل از ورود، بررسی کارشناسی شده باشد.
زارعیکوشا بیان کرد: برخی از افراد در گذشته به نام سرمایهگذاری درخواست زمین و تسهیلات کرده که طرحی انجام نشده و مشکلاتی ایجاد کرده است.
بختیار خلیقی، رئیس سازمان صمت کردستان نیز ابتدا به جزئیات طرح تولیدی سرامیک در استان اشاره کرد و گفت: سرمایهگذار درخواست زمین و رفع مشکلات پیشروی سرمایهگذاری کرده است.
وی در حالی درخواست شهرداری سنندج مبنی بر تمدید 8.6 میلیارد تومان از بانک عامل بدون استفاده از صورتهای مالی را مطرح کرد که مورد موافقت قرار گرفت.
رئیس سازمان صمت استان کردستان از موافقت با اجرای طرح توسعه تاسیسات یک واحد معدنی در زمین 17 هکتاری در محدوده زمین در اختیار طرح، خبر داد و گفت: قرار شده با درخواست 3 میلیارد تومان تسهیلات سرمایهگذار اجرای طرح تولید دستمال کاغذی نیز مساعدت شود.
چند نفر از سرمایهگذاران و مجریان نیز از عدم همکاری مسئولان شرکت شهرکهای صنعتی، سازمان صمت و آب منطقهای در اختصاص زمین، تسهیلات و آب ویژه اجرای طرح گلهمندی کردند و ابراز داشته که قرار بود زمین را با ارزش 27 میلیارد تومان برای اجرای واحد تولیدی سرامیک به ما اختصاص دهند که اکنون شرکت شهرکها درخواست پرداخت 138 میلیارد تومان کرده و این میزان در فرودین ماه سال آینده نیز با 30 درصد افزایش به 179 میلیارد تومان افزایش مییابد.
انتهای پیام/481/